Frustert sittende å tenke hvorfor han selv skulle montere ikea kjøkkenet

Montere IKEA kjøkken kan både være tidskrevende og frustrerende for de som ikke har gjort det før. Når du står på IKEA så høres alt sammen så fint og flott ut at du kan gjøre alt sammen selv. Når ditt IKEA kjøkken kommer hjem til deg er det en haug med stabler av flatpakker og med tegninger av hvordan ditt kjøkken skal se ut. Det er først nå du skjønner hvor mye jobb det er å montere IKEA kjøkken selv. Når du stod der på IKEA så høres alt sammen så fint ut, du tenkte sikkert som tusenvis av andre før deg, dette fikser jeg lett. Montere IKEA kjøkken selv kan jo være fint du sparer penger, men du sparer ikke så mye tid. Når du først står der å skal montere ditt nye IKEA kjøkken kan fort glede bli til et irritasjons moment, ikke bare for deg men også får dine nærmeste som kanskje skal bo på et uferdig kjøkken i dager eller kanskje ukesvis. Alt ettersom hvor mye fritid du har til å montere et kjøkken.

Er en kveld med venner nok til få kjøkkenet ferdig? Spandere en pizza og noen cola på kompis eller venninne gjengen nok til å få kjøkkenet ferdig? Dette spørs på dine venners erfaring. Det er mye viktige ting å tenke på når skal montere ditt nye kjøkken sammen som du ikke tenke på i første omgang. Hvis det er gips der du bor så skaper dette fort større utfordringer en du kanskje hadde trodd på forhånd. Noen ganger kan det være lurt å la monterings jobben av hele kjøkkenet gjøres av fagfolk som har gjort dette før, så kan du ta den pizza kvelden med vennene dine ute i stedet mens vi monterer ditt IKEA kjøkken.

Vil du ha ditt eget design på ditt IKEA kjøkken som de fleste andre ikke har, så snakk med oss. Vi produserer fronter til ditt IKEA kjøkken uansett om du monterer selv eller lar oss gjøre jobben.

Snakk med oss om å montere IKEA kjøkken

Dette moderne kjøkkenet til en barnefamilie på Aker brygge har en flott kombinasjon av eik og en dyp grønn farge. Frontene på overskapene gjenspeiler gulvet som er av heltre eik fliser.

  • Fronter til overskap av eik finer
  • Fronter og dekksider til underskap av Valchromat med møbel linoleum av fargen Confier
  • Åpne overskap av eik finer

Det å ha forskjellige fronter på over- og underskap er veldig i vinden og her kan du virkelig leke med farger og kombinasjoner.

Les mer